De mogelijkheden binnen een website zijn haast onbeperkt

Bij Tisda heeft u vele website mogelijkheden: flash banners, java script, databases, cms systemen, noem het maar op. Technisch perfect ingericht, optimaal vindbaar door zoekmachines. Naadloos op uw huisstijl en identiteit aangesloten en gewoon… mooi!

Tisda maakt dat allemaal waar. Onze ontwerpers behoren zowel technisch als grafisch tot de top en hebben de nieuwste ontwikkelingen in de vingers. Maar bij al die website mogelijkheden vergeten wij één ding nooit: ware kracht zit in de eenvoud van de oplossing. Alleen echte vakmensen kunnen een ingewikkelde wens terugbrengen tot een eenvoudige oplossing. Wij doen niet moeilijk, wij zoeken naar de gemakkelijkste manier. En laat dat nou ook nog eens de goedkoopste zijn… voor u!

Hiernaast ziet u een aantal van onze website mogelijkheden, uitgewerkt voor tevreden klanten. Het zijn slechts enkele voorbeelden, want onze mogelijkheden zijn haast onbeperkt. Zoekt u een goed gebouwde website die er mooi uitziet? En wilt u daarvoor geen cent te veel betalen? Dan bent u bij Tisda aan het juiste adres.

Tisda. Altijd goed, eerlijk voordelig.

 

Zij gingen u voor...

Vrijblijvende offerte?

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat de mogelijkheden voor úw website kunnen zijn? Bel voor een vrijblijvende offerte 0162 - 88 01 01 of vul onderstaand formulier in.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten