De prijs om een website te maken moet u reuze meevallen

De prijs om een website te maken moet u reuze meevallen. Dat is waar Tisda voor staat. Wij geloven niet in opgepompte prijskaartjes, wij geloven in eerlijk werken voor je geld. Dat doet u tenslotte toch ook? Onze trouwe klantenkring is het beste bewijs dat wij waar maken wat wij hier zeggen. Want wie blijft, weet precies waarom… zeker in deze tijd.

Als u nieuwsgierig bent geworden en wilt weten voor welke prijs wij uw website kunnen maken, vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan! Wij leveren topkwaliteit. Door onze uiterst efficiënte werkwijze kunnen wij u deze topkwaliteit voor een klein prijsje leveren. Onze klanten weten dat al jaren. Wilt u ervaren voor welke prijs een website maken óók kan? Wees welkom bij Tisda. Want:

Tisda. Altijd goed, eerlijk voordelig.

 

Zij gingen u voor...

Vrijblijvende offerte?

Laat onze prijs om een website te maken ook ú verrassen! Bel voor een vrijblijvende offerte 0162 - 88 01 01 of vul onderstaand formulier in.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten