Voorbeelden websites, want alleen zien is geloven

Hier vindt u voorbeelden van websites van onze klanten, want alleen zien is geloven. Dat vinden wij heel logisch. Sterker nog, wij zouden het niet anders willen! U moet pas voor ons kiezen als onze resultaten voor eerdere klanten u hebben overtuigd. Kijk zelf en oordeel.

Wij gaan voor niets minder dan een perfecte vormgeving die precies bij u past. Maar het is niet alleen een mooi uiterlijk dat wij bieden. Tisda staat voor een technisch perfecte website, die zoekmachine vriendelijk is. Wij zijn trots op onze uitstekende service en advies, zodat u het uiterste uit uw website kunt halen. En dat alles tegen een verrassend lage prijs! Kijk, dat bedoelen wij nu met onze voorbeelden van een website.

Wilt u naar aanleiding van deze voorbeelden ook zo’n website? Bel 0162 - 88 01 01 of klik hier voor een vrijblijvend offerte en wij nemen snel contact met u op.

Tisda. Altijd goed, eerlijk voordelig.

« 1 van 4 »

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten