Beter vindbaar in Google: wij weten hoe dat moet

Wilt u beter vindbaar in Google zijn? Bij Tisda bent u aan het juiste adres! Zeker als u niet alleen beter vindbaar wilt zijn, maar ook onnodige ergernis bij uw klanten wilt vermijden. Niet voor niets werken de beste zoekmachine specialisten graag met ons samen. Zij weten dat onze vakkennis ons in staat stelt om ‘beter vindbaar in Google’ te garanderen met zowel een optimaal gebouwde site, als teksten die er écht toe doen voor het onderwerp, die waar zijn. Aangezien Google steeds beter let op ‘echte inhoud’, is juist dat het geheim van een beter vindbare site. En dat is toch ook wat ú verwacht als u op een website klikt?

Kies voor echt. Kies voor Tisda. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

Tisda. Altijd goed, eerlijk voordelig.

 

Zij gingen u voor...

Vrijblijvende offerte?

Beter vindbaar in Google: wij weten hoe dat moet. Meer weten? Bel 0162 - 88 01 01 of vul onderstaand formulier in.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten