Referenties website

Overtuig u van onze kwaliteit door onze referenties van websites! Wij bouwen al jaren vele websites voor een trouwe klantenkring. U ziet een aantal voorbeelden op deze pagina.

‘The proof of the pudding is in the eating’, zeggen de Engelsen zo mooi. In het Nederlands: zien is geloven. En u ziet het op onze referenties van websites. Niet voor niets is onze klantenkring al jaren breed én trouw. Zij weten wat zij aan ons hebben! En wij koesteren hun vertrouwen.

Spreken onze referenties u aan en ziet u zo’n Tisda-website wel zitten? Bel dan naar 0162 - 88 01 01 en vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan. Onze kwaliteit is een begrip, de prijs zal u reuze meevallen. Want:

Tisda. Altijd goed, eerlijk voordelig.

« 1 van 4 »

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten