Onze webhosting is meer dan alleen maar ruimte op een server

Webhosting, ook wel webruimte genoemd, is de ruimte die u als klant krijgt op onze webserver. Uw eigen ruimte, voor uw website en alles wat daarmee samenhangt. Want niet alleen bouwen wij uw website, wij verzorgen ook graag uw webhosting. Daarbij nemen wij uw webruimte zeer serieus. Bijvoorbeeld door deze optimaal te beveiligen. Maar ook door er voor te zorgen dat uw website optimaal vindbaar is én blijft in de zoekmachines.

Onze webhosting bieden wij aan in verschillende pakketten. Eén ding hebben zij gemeen: topkwaliteit voor een scherpe prijs. Bekijk hiernaast de pakketten met de mogelijkheden. Wilt u een vrijblijvend en gratis advies over de hosting die voor uw website het meest geschikt is? Neem dan contact met ons op.

Tisda. Altijd goed, eerlijk voordelig.

 

Geïnteresseerd?

Meer informatie over webhosting en/of domeinnamen? Bel ons op 0162 - 88 01 01 of vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op!

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten