De prijs voor uw website zal u zeker verrassen

Tisda verrast u met de prijs voor uw website. Wij vinden dat de prijs van uw website laag moet zijn en de kwaliteit hoog. Niet voor niets is onze leuze: ‘Altijd goed, eerlijk voordelig’! Dat kunnen wij waarmaken doordat wij slim werken, met zo min mogelijk ‘lekkage’ van uren voor overleg en reistijden. Dat scheelt u trouwens ook tijd en moeite…

Onze lange ervaring stelt ons in staat om snel aan te voelen wat u nodig heeft. En dit vervolgens razendsnel te leveren. Het resultaat: een dynamische, zoekmachine vriendelijk gebouwde en fraai vormgegeven website. Een website die exact vertelt waar u voor staat, met een uitstraling die bij u past. Die vervolgens precies doet wat u wilt. En de prijs voor een website die dit alles biedt? Daarvoor hoeft u het zeker niet te laten. Integendeel. Dat vinden wij eerlijk.

Tisda. Altijd goed, eerlijk voordelig.

 

Zij gingen u voor...

Vrijblijvende offerte?

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat de prijs voor úw website zou zijn? Bel voor een vrijblijvende offerte 0162 - 88 01 01 of vul onderstaand formulier in.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten