Laat ons een offerte voor uw website maken

Kunnen wij een offerte voor uw website maken? U zult verrast zijn door onze prijzen. Maar wat ons betreft is dat nog maar het begin van uw verrassing. Want wat dacht u van de kwaliteit van onze ontwerpen, teksten en onderliggende techniek? Van onze grote vaardigheden om uw website hoog in Google te krijgen, waarbij wij samenwerken met de beste specialisten? Of van onze toewijding, vakkennis en service? Allemaal inbegrepen in de offerte die wij voor uw website maken. Elders op onze site kunt u lezen wat wij allemaal kunnen en doen. Maar het beste bewijs van dat wij doen wat wij zeggen, wordt toch wel geleverd door onze trouwe klantenkring!

Bij deze klanten heeft Tisda in de loop der jaren een ijzeren reputatie opgebouwd op al deze aspecten, iets waar wij trots op zijn. En wat wij koesteren. Graag verwelkomen wij ook u als klant.

Tisda. Altijd goed, eerlijk voordelig.

 

Zij gingen u voor...

Vrijblijvende offerte?

Bel ons op 0162 - 88 01 01 of vul onderstaand formulier in, zodat wij een messcherpe offerte voor uw website kunnen maken!

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten