Budget webdesign

Onder budget webdesign verstaan wij kwalitatieve websites, maar dan betaalbaar. Immers u wilt nog steeds goed gezien worden op het internet, maar hier het liefst niet te veel aan uitgeven. Door onze jarenlange ervaring, efficiënte werkwijze en een gerichte aanpak kunnen wij snel werken en daardoor eerlijke prijzen berekenen.

Een duidelijke en mooie website is voor u als bedrijf of vereniging een must om in beeld te komen, letterlijk en figuurlijk. Bij Tisda gaat een webdesign niet alleen over een mooi uiterlijk, maar ook vooral over een degelijke en foutloos gebouwde website. En dat alles natuurlijk binnen tegen een aantrekkelijke prijs, anders zou het geen budget webdesign zijn.

Kenmerken budget webdesign:

   responsive website
   aanmelden Google search console
   website in uw huisstijl
   zoekmachine vriendelijk
   aanmelden Google Analytics
   eigen inlog in CMS systeem voor onderhoud
   WordPress systeem inclusief diverse plugins

budget webdesign budget webdesign budget webdesign

Bij het budget webdesign van Tisda krijgt u dus veel meer. Wij zijn verrassend voordelig en leveren bijzonder goede service – voor ons de normaalste zaak van de wereld.

Tisda. Altijd goed, eerlijk voordelig.

Meer voorbeelden van budget webdesign

Vrijblijvende offerte?

Spreekt het budget webdesignu aan? Bel ons op 0162 - 88 01 01 of vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op!

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel/niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten